

2024 Sectional Championships December 1-2, 2023, The Glacier, Mount Pearl

Friday December 1

PRACTICE

10:45am-11:00am	FLOOD
10:30am-10:45am	Pre Novice Men/Jr Women/Jr Men/Sr Women
10:15am-10:30am	Novice Women
10:00am-10:15am	FLOOD
9:45am-10:00am	Pre Novice Women (Start order 6-10)
9:30am-9:45am	Pre Novice Women (Start order 1-5)
9:15am-9:30am	Pre Novice Pair
9:00am-9:15am	Pre Novice Dance

COMPETITION

Time	Category	#	Warm-Up Time	Length	
Friday, Decemb	er 1, 2023			•	
10:45-11:00	FLOOD				
11:00-11:20	Juvenile Pairs Free Novice Pair Short	1	6mins 1 warm-up	20 mins	
11:20-11:35	Pre-Novice Pattern Dance - Rocker	2	3mins	15mins	
11:35-11:50	Pre-Novice Pattern Dance - Starlight	2	3mins	15mins	
11:50-11:55	STAR 8/9 Pattern Dance - Rocker	1	3mins	5mins	
11:55-12:00	STAR 8/9 Pattern Dance - Starlight	1	3mins	5mins	
12:00-12:10	Special O Level 3	1	5mins	10mins	
12:10-12:55	STAR 4 U10 Girls	9	4mins 2 warm-ups	45mins	
12:55-1:15	STAR 5 U10 Girls	4	5mins	20mins	
1:15-2:30	STAR 9 Women	12	6mins 2 warm-ups	75mins	
2:30-2:45	FLOOD				
2:45-4:00	STAR 7 Women Under 14	12	6mins 2 warm-ups	75mins	
4:00-5:15	STAR 7 Women 14&Over	12	6mins 2 warm-ups	75mins	
5:15-5:35	STAR 7 Men	4	6mins	20mins	
5:35-5:50	FLOOD				
5:50-7:00	Pre-Novice Women Short	10	6mins 2 warm-ups	70mins	
7:00-7:25	Pre-Novice Men Short Junior Men Short	2	6mins 1 warm-up	25mins	
7:25-8:05	Novice Women Short	6	6mins	40mins	
8:05-8:30	Junior Women Short Senior Women Short	2	6mins 1 warm-up	25mins	
8:30pm	End of Friday Competition				



2024 Sectional Championships December 1-2, 2023, The Glacier, Mount Pearl

Saturday December 2

PRACTICE

9:45am-10:00am	FLOOD
9:30am-9:45am	Pre Novice Men/Jr Women/Jr Men/Sr Women
9:15am-9:30am	Novice Women
9:00am-9:15am	FLOOD
8:45am-9:00am	Pre Novice Women (Start order 6-10)
8:30am-8:45am	Pre Novice Women (Start order 1-5)
8:15am-8:30am	Pre Novice Pair
8:00am-8:15am	Pre Novice Dance

COMPETITION

Saturday, December 2, 2023		#	Warm-Up Time	Length		
9:45-10:00	FLOOD					
10:00-11:35	STAR 6 Women	17	6mins 3 warm-ups	95mins		
11:35-12:00	STAR 6 Men STAR 8 Man Pre-Juvenile Men U11	3 1 1	6mins 1 warm-up	25mins		
12:00-1:00	STAR 8 Women	10	6mins 2 warm-ups	60mins		
1:00-1:15	FLOOD					
1:15-1:55	STAR 10 Women	7	6mins	40mins		
1:55-2:25	Gold Women	4	6mins	30mins		
2:25-2:35	Novice Pairs Free	1	6mins	10mins		
2:35-2:50	Pre-Novice Free Dance	2	6mins	15mins		
2:50-3:30	Pre-Juvenile Women U11	6	6mins	40mins		
3:30-4:10	Pre-Juvenile Women U13	6	6mins	40mins		
4:10-4:40	Juvenile Women U12	4	6mins	30mins		
4:40-4:55	FLOOD					
4:55-5:55	Juvenile Women U14	9	6mins 2 warm-ups	60mins		
5:55-7:20	Pre-Novice Women Free	10	6mins 2 warm-ups	85mins		
7:20-7:45	Pre-Novice Men Free	2	6mins	25mins		
7.20-7.45	Junior Men Free	1	1 warm-up			
7:45-8:25	Novice Women Free	6	6mins	40mins		
8:25-8:50	Junior Women Free Senior Women Free	2	6mins 1 warm-up	25mins		
8:50pm	End of Saturday Competition					