Summer Skate 2024- REVISED SCHEDULE August 13, 2024

Saturday, August 17th

Time		Category	Entries
8:30am-8:55am	25 minutes	STAR 4 Girls U10	7
8:55am-9:30am	35 minutes	STAR 4 Girls U13	9
9:30am-10:05am	35 minutes	STAR 4 Girls 13O	9
10:05am-10:20am		FLOOD	
10:20am-10:45am	25 minutes	Pre-Novice Pattern Dance	2
10:45am-10:55am	10 minutes	STAR 5 Women U1O	2
10:55am-11:25am	30 minutes	STAR 5 Women U13	6
		STAR 5 Men	
11:25am-12:30pm	65 minutes	STAR 5 Women 13&O	13
12:30pm-12:45pm	15 minutes	FLOOD	
12:45pm-1:50pm	65 minutes	STAR 5 Women 13&O	13
1:50pm-2:15pm	25 minutes	Pre-Juvenile Women U11	5
2:15pm-2:55pm	40 minutes	Pre-Juvenile Women U13	9
2:55pm-3:10pm	15 minutes	STAR 7 Men	2
3:10pm-3:25pm	15 minutes	FLOOD	
3:25pm-4:30pm	65 minutes	STAR 7 Women U14	11
4:30pm-5:50pm	80 minutes	STAR 7 Women 14&O	13
5:50pm-6:05pm	15 minutes	STAR 9 Men	2
6:05pm-6:20pm		FLOOD	
6:20pm-6:30pm	10 minutes	Juvenile Pairs	1
6:30pm-7:30pm	60 minutes	STAR 9 Women	10
7:30pm-7:45pm	15 minutes	Novice Men Short	1
7:45pm-8:00pm		FLOOD	
8:00pm-8:55pm	55 minutes	Pre-Novice Women Short	9
8:55pm-9:25pm	30 minutes	Novice Women Short	4
		Junior Women Short	1
		END DAY ONE	

Summer Skate 2024- REVISED SCHEDULE August 13, 2024

Sunday, August 18th

Time		Catagory	Entries
Time		Category	Entries
8:00-8:30am	30 minutes	Juvenile Women U12	4
		Juvenile Men U12	1
8:30-9:25am	55 minutes	Juvenile Women U14	9
9:25-10:25am	60 minutes	STAR 6 Women	10
10:25am-11:30am	65 minutes	STAR 8 Women	11
11:30am-11:45am	15 minutes	STAR 8 Men	2
11:45am-12:00pm		FLOOD	
12:00pm-12:10pm	10 minutes	Pre-Novice Free Dance	1
12:10pm-12:25pm	15 minutes	STAR 8/9 Dance	2
12:25pm-1:05pm	40 minutes	STAR 10 Women	6
1:05pm-2:05pm	60 minutes	Pre-Novice Women Free	9
2:05pm-2:20pm		FLOOD	
2:20pm-2:55pm	35 minutes	Pre-Novice Men Free	1
		Novice Women Free	3
		Novice Men Free	1
2:55pm-3:15pm	20 minutes	Junior Women Free	1
		Senior Women Free	1
3:15pm-3:40pm	25 minutes	STAR 3 Group 1	7
3:30pm-4:05pm	25 minutes	STAR 3 Group 2	7
4:05pm-4:30pm	25 minutes	STAR 3 Group 3	7
4:30pm-4:50pm	20 minutes	STAR 2 Group 1	5
4:50pm-5:10pm	20 minutes	STAR 2 Group 2	6
5:10pm-5:30pm	20 minutes	STAR 2 Group 3	6
5:30pm-6:00pm	30 minutes	STAR 1	8
6:00pm-6:15pm	15 minutes	Special Olympics Level 3 Women	1
		Special Olympics Level 3 Men	1
		END DAY TWO	